LUCKA 22 – TÄVLING

22IMG_7086IMG_7058

I lucka nr. 22 gömmer det sig en tävling med L’Oréal. Idag har tre av er chansen att vinna ett kit av tre läppstift och tre nagellack från L’Oréal’s nya exklusiva kollektion Pure Red! För att vara med och tävla behöver ni bara kommentera detta inlägget – glöm inte er mailadress! Puss :)

Pure Red är en kollektion som innehåller 10 stycken läppstift och 10 stycken nagellack som är framtagna av olika kvinnor. Varje kvinna har fått ta fram varsitt nagellack och läppstift, och i denna tävlingen kan ni vinna Blake Lively, Jennifer Lopez och Doutzen Kroes. Mina favoriter är JLo’s färger!

AVSLUTAD!!!!! Vinnarna blev Matilda Rosqvist, Mia Roslund och Felicia Sundqvist! Jag har mailat er tjejer!

24 thoughts on “LUCKA 22 – TÄVLING

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *