LUCKA 21

21

Idag är det bara tre dagar (!) kvar till julafton och dagens lucka tänkte jag tipsa er om lite ”sista minuten”-klappar, om ifall man inte känner sig helt färdig med allting och bara har tid till att springa bort till affären en snabbis. Här har ni några stycken:

– Trisslott
– Hemmagjort presentkort, på t.ex. en middag, massage, städning osv
– En bok eller DVD
– En prenumeration på en tidning
– Biljetter till en konsert eller teater
– En upplevelse-box (finns att köpa på t.ex. Ica Maxi och Coop)

27 thoughts on “LUCKA 21

 1. Åh ja det tror jag med! Vad bra! Har alltid velat provat deras grejer! :) Är riktigt svag för goda smaker

  Ja det är riktigt mysigt! Ja det har gått så fort :) Men det kommer bli så mysigt! Jag har önskat mig en locktång och beats by dr.dre. Två välbehövliga saker! Har du önskat dig något? :)

 2. Men gud så bra tips! Fick verkligen massa bra förslag här :D Jag har haft jättesvårt att komma på just julklappar det här året av någon konstig anledning? Har lite smågrejer kvar som behöver inhandlas och nu fick jag ju skitbra tips! :D

  sv: Tack fina du♥ Jag önskar dig också en fin fjärde advent! Själv så ska jag vara hemma med familjen och mysa på såhär några dagar innan julafton med god mat och eventuellt lite mer julbakning så det ska bli mysigt. Och en uppladdning av batterierna för en ny vecka som är fullspäckad! Helt galet att det är självaste julafton på onsdag!

  Annars så mår jag rätt så bra idag. Lite små ångest men jag hoppas den gå över nu framåt kvällen. annars blir jag tokig! Hur mår du själv fina och vad hittar du på? :)

  stor kram♥

 3. Bra tips!
  SV Jag mår fint :D Haha jaså då får vi höras efter julen :D Jag kan inte riktigt koppla bort det men ska allt försöka med det! Kramis

 4. Trisslotter är verkligen något som pappa älskar så det ska jag ge honom hehe! Vet inte hur många han köpt i sina dagar alltså :o

  sv: Åh vännen vad glad jag blir att mina kommentarer uppskattas♥ Jag är bara ärlig och du är verkligen toppen på alla sätt och vis. En kanontjej :)

  Gud så mysigt det låter med att gosa till det i sängen framför en bra film med lussekatter. Mums! Och ett varmt bubbelbad är inte fel. Så skönt med de då jag tycker man blir så avslappnad och rörlig i lederna :) Hoppas din mage känns bättre nu iallafall och att den inte gör så ont längre? Undrar varför du har ont? :(

  I julklapp så har jag önskat mig lite smått och gott. Mest skönhetsprodukter, smink, lite böcker ( en om en tjej som tagit sig ur anorexi och en annan bok om en kille som tagit sig ur sina ätstörningar faktiskt också ) lite smycken, parfym, pengar, och lite så. Även att dom i familjen köpt lite spontana grejer som jag inte har den blekaste aning om vad det innehåller hihi vilket jag tycker är lite kul :D Vad har du själv önskat dig?

  kramar♥

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *