LUCKA 19 – TÄVLING

1921

I dagens lucka kör vi på en tävling i samarbete med bästa Fitnessguru. Idag är det två av er som kan vinna det ovanför, bl.a. fitnessnudlar, två proteinbars och en röd shaker. Lite härliga och goda grejer att kicka igång träningen med kanske? Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att kommentera detta inlägget att ni är med, och så drar jag två vinnare när dagen är slut! Lycka till mina kära :)

AVSLUTAD!!!!! Vinnarna blev Malin Lindgren och Alice Larsdotter! Jag har mailat er tjejer!

Oooooooch när ni ändå är igång, så tänkte jag påminna om min tävling med Personlig Almanacka. Den hittar ni HÄR!

21 thoughts on “LUCKA 19 – TÄVLING

  1. sv: Ja precis, jobbar lite extra när de behöver mig helt enkelt. Ja det är faktiskt rätt kul och bra då jag alltid behöver pengar, hah!♥ kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *