LUCKA 18

18christmas-deco

I dagens lucka hittar vi lite tips på jul-dekorationer. Att dekorera till julen måste ju vara något av det roligaste som finns! Om jag själv får välja så ska det vara så enkelt och jordnära som möjligt – helst i vita och beiga färger. Här har ni några favoriter från Ellos, H&M och Zara Home!

10 thoughts on “LUCKA 18

  1. Sv; Det finns så mycket att göra beroende på när i veckan man åker. Är man där över helgen så finns det Brick Lane market på söndagar, strosa på den och sen små gatorna bort till Shoredich, finns ALLT verkligen där och på lördagar Camden, jädrans vad det finns mat den dagen! Annars så har du Portobello Road market varje dag, den ligger i Nottinghill så det är en att besöka.
    När det kommer till restauranger så skulle jag strosa runt i Convent Garden eller Kensington/Slone Square (dyrare dock). Om man gillar hamburgare så finns Kuh Aina bakom Liberty och GBK (Gourmet Burger Kitchen) bla i Notting Hill.
    Och all shopping där jag sa tidigare :)

  2. sv: Ja den är så fin! Ja men precis, jag ska ut på krogen så vill ha något som man inte blir för varm i där inne men något som man inte fryser i när man är ute.. vilken känns som omöjligt uppdrag att hitta.. :(

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *