LUCKA 17


17girl

1 Kit of her favorite makeup products / 2 A perfume / 3 A set of beautiful underwear
4 Case for her tablet or laptop / 5 A cozy bathrobe
6 Wineglass from Carolina Gynning / 7 A watch / 8 A pair of headphones / 9 A pair of cozy shoes

Denna luckan måste ju vara den bästa och den roligaste. Idag tänkte jag tipsa om julklappar att köpa till sin flickvän, sin syster eller sin bästa vän. Detta är ganska enkelt då man – oftast – bara kan köpa det man själv vill ha eller tycker om! Jag själv hade blivit jätteglad för grejerna ovanför – dom perfekta presenterna till en tjej mellan 15-25 :)

5 thoughts on “LUCKA 17

  1. Jättebra tips!
    Sv: jag testade klänningen en gång till idag, fast jag tog mig den på ett annat sätt och det var så mycket enklare, så jag kommer behålla den. Den sitter ju bra, så storleken är det inga fel på, det var bara när man ska ta och av klänningen som var problemet-men det är löst nu. :D

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *