LUCKA 16 – TÄVLING

16IMG_7135IMG_7144

I dagens lucka kör vi ytterligare en tävling i samarbete med Personlig Almanacka! Jag körde på en likadan tävling för en månad sedan så för er som inte vann, här kommer en ny chans! Ni tävlar om ett presentkort värt 400 kr som ni kan använda på http://www.personligalmanacka.se/ för att designa er egen skrivbok, vägg-almanacka eller vanlig almanacka. Ni kan välja mellan alla storlekar som finns!

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är:
– Kommentera detta inlägget att ni är med (glöm inte er mailadress så att vi kan kontakta er om ni vinner)!

Om ni också har svårt för att bestämma er för grejer eller för att få inspiration så rekommenderar jag att kolla in @personligalmanacka och #personligalmanacka på Instagram. Jag drar en lycklig vinnare om en vecka, den 23/12. Puss!

AVSLUTAD!!!!! Vinnaren blev Felicia Karlström! Jag har mailat dig tjejen!

33 thoughts on “LUCKA 16 – TÄVLING

 1. Jag är med :)

  sv: Jag håller verkligen med dig. Det är så skönt att träna och känna att man använder kroppen! Den är skapt till att vara igång och aktiv och att då träna är ju ett superbra sätt att få ur sig en massa endorfiner och energi på! Samt att man känner sig piggare utav det efteråt. Så skönt känsla både under och efter ett träningspass tycker jag :) Och som du säger. När man får en rejäl träningsvärk dagen efter så vet man att man ansträngt sig och att det har tagit på en :D

  Skönt att du mår bra vännen och att du tar dagen lite som den kommer. Kan vara skönt att inte ha något direkt planerat ibland också. Även om jag kan bli stressad av att inte ha något att göra på samma gång. Ett dilemma det där.. Men att få in en powerwalk på morgonen skulle ju inte vara dumt. Älskar att promenera då man både får motion och en skön känsla i kroppen som är obeskrivlig♥ Gott att komma in och äta en god frukost efteråt också :)

  Ja jag tycker det är kul att se på hockey faktiskt måste jag säga. ( Om det går bra för laget man hejar på dvs ) gillar stämningen och allt som det medför sig :) Det är Timrå mot ett lag som heter Vita Hästen så vi får se hur det går. Men hoppas på vinst givetvis hihi!

  Hur blev din dag annars vännen? Stannade du i sängen med lussekatter framför en film eller hur gjorde du? :)

  Kramar!

 2. Sv: jag är med!

  Jag fick hem klänningen idag, men tyvärr måste jag nog skicka tillbaka den.. :( Vill typ bara gråta haha.. Var verkligen superfin, men det är jättesvårt att få av den, och även lite krångligt att få på den, men värre att få av den, min lillebror fick hjälpa mig hahah.. Den satt ju jättebra på kroppen, så kan inte ha en storlek större för då blir den pösig.. Här är klänningen: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/oneness-1115/scoop-back-sequin-dress-115095-26/?&transaction_id=102c5e6d2efc0ee85341db9831ff4a&c=SE&prog_id=8 jag har dock i svart.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *