35 thoughts on “LUCKA 15

 1. så gott!

  svar: ja riktigt mysigt :) den är 120cm bred, perfekt när man sover två och även ensam med ;) åh tack så mycket :)
  kramis <3

 2. Sv: Tror din pojkvän blir väldigt glad och dessutom är det ju mycket med tanken som räknas :) Tyvärr kommer jag och Bill kanske inte ses förens i februari som tidigast och därför blir det svårt att ge varandra julklappar. Får ge honom det jag tänkte på våran årsdag som är 9 februari helt enkelt! :/

 3. såg jättegoda ut och så söta dem blev som ett litet paket :)

  sv: naw vad gullig du är, och jag håller med dig att det kan vara skönt att slippa snön men man får ju som sagt lite med julkänsla om den finns där, jag hoppas att det kommer till julafton iaf. Det är de viktigaste! :)

 4. Mums! Det är såå gott med julgodis att jag smäller av haha! Får bara se till att våga smaka av det själv också denna julen. Försöka trycka undan hjärnspökena så gott det går och försöka njuta.

  sv: Härligt att det är bra med dig :) Med mig är det också helt okej. Haft en bra helg och veckan har också börjat skapligt måste jag säga. Hoppas du annars får en fin dag. Vad hittar du på?
  Stor kram <3

 5. Gott och vad fina de blev! :) Sv: hehe ja precis, ska försöka åka in till stan antingen i veckan eller i helgen och fixa de sista klapparna :) Jag beställde min klänning ifrån Nelly. Det är en svart paljettklänning med uringning i ryggen, kan förmodligen hämta ut den som imorgon, eller onsdag :D

 6. sv: Haha ja det är verkligen så. På gott och ont! Man ska ju unna sig och tillåta sig själv att leva gott på julen men klart det väcks en del oro och jobbiga tankar med all mat och allt julgott som erbjuds. Man får försöka att äta med måtta. Även om det kanske inte är så lätt alla gånger :)

  Skönt att det är bra med dig och att du har haft en bra dag! Skulle också vilja träna då man känner abstinens haha. Men snart är det nog läge för mig också att få köra igång. Va blir det för fokus på för muskelgrupper i så fall om du tar dig iväg till gymmet? Själv så mår jag finfint. Har varit på sjukhuset vilket var positiva besked ( som vanligt ) och även träffat en kompis :)

 7. sv: nej förstod det, det var snällt om jag inte vetat. jag har också hört de, hoppas dock att paow vinner men skulle vilja kristian också. hur fan kan en sådan intervju läckas? så sjukt segt -.-

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *