RANDOM

17106

– Jag är riktigt dålig på att spara pengar (vilket jag faktiskt börjar bli lite bättre på). Jag har sparat
till en Macbook Air sen jag tog studenten….vilket var två år sedan nu haha.

– En artist som jag verkligen tycker förtjänar alla pris i världen, är Katy Perry. Har ni sett hennes musikvideos? Helt galet grym!

– Jag sorterar mina kläder väldigt ordentligt i min garderob, nästan alldeles för ordentligt haha.

– Jag är bokstavligt talat LIVRÄDD för hajar. Jag klarar inte ens av att söka på google och kolla på bilder på hajar…… Usch!

– Jag festar i princip aldrig längre, och har egentligen aldrig riktigt ”tyckt om” att göra det. Jag kan ta en öl eller ett glas vin
till middagen eller när jag är sugen en fredag- eller lördagkväll men aldrig mer än så. Alkohol är onödigt och farligt.

– Dom enda gångerna jag inte stiger upp motvilligt på morgonen är när jag ska resa någonstans. Jag brukar alltid be mamma och pappa boka en resa med ett så tidigt flyg som möjligt för att jag ska kunna sätta klockan på ca. 2 eller 3, stiga upp efter bara några få timmars sömn. Finns ju inget bättre!

– Jag tycker faktiskt nyckelhål är riktigt smutsiga och äckliga.

20

20 thoughts on “RANDOM

  1. Åh det är så kul att läsa sånt här! =) Jag har alltid sagt att jag är rätt ekonomisk men ändå läggs mycket pengar på det oförklarliga haha….;)

  2. sv: åh vad mysigt! :) Imorgon ska jag först till stallet och släppa ut hästarna, sedan rida 2 ggr och sen på kvällen blir det konsert. och på söndagen blir det en slappdag och en ridtur :D

  3. men åh vad go du är! tack så hemskt mycket, blir så glad när du säger så :D
    kul att få läsa lite om dig, jag är också HEMSKT dålig på att spara pengar, men jag försöker bli duktigare hahah :D

  4. Härlig bild! :D

    Haha, känner igen med i det där med att spara pengar -.-‘ har också sparat till en ny dator och en märkes väska sen jag tog studenten, har jobbat heltid i 2,5 år men hahah ja det har ju gått sådär xD men en flytt till London har verkligen hjälpt mig, nu så måste jag verkligen prioritera vad som ska köpas (skrivet en lista på kläder och skor som jag får köpa, och lite andra små saker) så nu borde jag bli bättre på det haha :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *