SALTOPEPPAR

sunnies

1 HERE / 2 HERE

Jag har alltid otur med mina solglasögon och lyckas alltid ta i sönder dom på något sätt (eller tappa bort dom…), och häromveckan hittade jag den HÄR grymma hemsidan som har massvis med billiga och snygga solglasögon! Behöver jag ens nämna att jag inte kunde motstå att beställa hem två par haha? Väldigt värt att kolla in iallafall :)

12 thoughts on “SALTOPEPPAR

  1. Åh vad snygga!!

    sv: Åh tack finis! Ja det har jag gjort hahaha. Lätt hänt. Ja jag älska shopping center så slipper man springa ute på stan osv. Haha! Kram♥

  2. sv:Ja jätteroligt är det:D än så länge hihi ;) vi har inte riktigt fått i ordning allt än, men jag tror att det kommer bli himla bra när det är gjort :D Tack så mycket! :D

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *