– VINNAREN –

(tidsinställt)

Nu har jag valt ut en vinnare från tävlingen, där jag lottade ut en bikini från Todiefor.

Efter många om och men så valde jag självmant en vinnare som skrev väldigt utformade, vältänkta och bra svar på mina frågor, som jag kommer ha jättebra användning för med bloggen i fokus. Och även, för att denna tjejen precis har förlorat sin katt och sin bästa vän och för att jag tycker att hon förtjänar en liten uppiggning i vardagen och en snygg bikini inför sommaren.

Så, med det sagt – STORT GRATTIS IDA! Jag skickar iväg bikinin när jag är hemma från Malta igen ;) Puss
http://photobylove.se/

3 thoughts on “– VINNAREN –

  1. Detta är ju fantastiskt. Tack snälla fina Malin, du kan inte ana hur glad jag blev när jag såg detta nu. Har tänkt på detta i flera dagar och har gått runt och hoppats på att jag verkligen verkligen vinner, och det gjorde jag! Tack fina du och tack för motiveringen du skrev, värmer jättemycket :’), och hoppas du har det helt underbart i Malta!! ♡ Massa kramar!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *