5 THINGS

Sushi Rebellion / Mäster Johansgatan 4

Här kommer ett tips från coachen! Om ni befinner er i Malmö och älskar sushi, så rekommenderar jag er varmt att besöka Sushi Rebellion. SÅ god mat och SÅ bra service! Och när ni sedan sitter där så MÅSTE ni beställa deras "Parmesan popcorn shrimps". Tro mig - ni kommer vilja tacka mig sen. Jag har inte riktigt fattat vad det är förutom att det är friterade räkor? Men det är iallafall något av det godaste jag ätit!

En bild jag knäppte för någon vecka sedan som jag tyckte blev fin <3

Light up - Isak Danielson
Can't Erase - Nause (feat. Rebecca & Fiona)
Hola Señorita - GIMS & Maluma

Ni brukar tycka om när jag tipsar om musik & vice versa, så här har ni mina favoritlåtar just nu!

Mat återigennnnn, men det klagar vi väl inte på? Mina föräldrar var på middag hos mig för några helger sedan och då bjöd jag bl.a. på dessa pizzorna ovan. Hittade recepten på nätet så jag tar verkligen inte cred för dom, förutom att dom kanske blev lite bättre pga min kärlek för mat när jag lagar :) Dom blev iallafall så himla goda!

På pizzan till vänster har jag Philadelphia-ost, salt, skivade päron & valnötter. På med allting på pizzan och grädda i ugnen på 275 grader i ca. 10-15 minuter. Ringla sedan över lite honung & servera! På pizzan till höger lägger ni först på crème fraishe & riven parmesan-ost och gräddar i ugnen på 275 grader i ca. 10-15 minuter. Sedan slänger ni på hackad rödlök, klickar av crème fraishe och rom. Servera!

Bläddrade igenom en bok hos min mormor i helgen och hittade detta citatet av en slump. Tyckte att det var väldigt fint & viktigt. Förknippar inte meningen bara med erfarenheter i stil med arbete & kunskap, utan även minnen & erfarenheter i livet kring olika upplevelser och händelser. Det är ju så vi formas till dom vi är - genom att uppleva våra historier och våra dagar <3

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Okej - där ska vi utan tvekan äta den dagen jag får tummen ur och kommer ned 😍❤️
nouw.com/matildaberlin
Angelica
Angelica,
Men asså neeej, vad god mat!
angelicawahlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229