5 THINGS

Julen har fått flytta in hos mig! Jag drog faktiskt fram allting morgonen efter jag kom hem från Bali haha. Jag tycker det är så mysigt med alla tomtar lite här och var, min julstjärna och alla röda detaljer. Har ni börjat julpynta än?

Glad andra advent i efterskott förresten <3

Om du känner mig, så vet du att jag älskar schlager haha. Om man nu kan kalla detta schlager? Iallafall - all kärlek åt Så mycket bättre (det finns ju verkligen inget mysigare program än det) men kan vi DISKUTERA denna låten? Det måste på riktigt vara en av årets absolut bästa tolkningar. Kan inte sluta spela den haha!

Och när vi ändå är inne på Youtube-ämnet så måste jag bara tipsa er om Alice's serie "Advent på glänt". Det första avsnittet gästades av Tom & Petter och gårdagens avsnitt gästades av Linn Ahlborg. Detta är ju en av årets härligaste & roligaste videos haha Jag skrattade mig igenom hela!

Vi hade vår årliga tradition och hängde på Tivoli's julmarknad i torsdags. Av oss svenskar så blev det jag och min mamma, men vi hade det väldigt mysigt ändå! Vi mötte upp våra danska släktingar vid 11.30 och åkte hem igen vid 18-tiden. Älskar verkligen att promenera runt här, se all vacker belysning, kika i bodarna, äta æbleskiver (ett måste) och bara andas in en massa julstämning!

Jag måste ju ändå avsluta inlägget med det finaste vi har här i världen, nämligen Jude Law i The Holiday. Jag har då redan sett denna filmen två gånger sedan 1:a december haha, och känner jag mig själv rätt så lär det bli fler gånger innan året är slut *besatt nörd* :) ANYway - herregud vad snygg han är!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Sååå mysigt med julpynt!! Kram
nouw.com/linndossing
granfeldts
granfeldts,
Men huuur mysigt med tivolis julmarknad? Det är definitionen av juldröm <3
nouw.com/granfeldts