5 THINGS

Efter hela Bianca x Friggs-grejen så är det väl ingen som har missat denna underbara mix av smaker att äta till frukost. Fantastiskt gott, om ni frågar mig! Riskakor + avokado + smulad feta-ost + chili flakes = er dag kan inte börja på ett bättre sätt. Ni kan tacka mig sen!

"vår kärlek var en explosion
ven lågan brann så stort att den dog för fort"

Kan vi ta ett ögonblick och diskutera Molly Sandéns nya album? Jag har spelat låtarna konstant, flera gånger om dagen, sedan hon släppte det förra veckan. SÅ vackra och fina låtar! Hon är ett geni! Denna ovanför är såklart min absoluta favorit, men jag får heller inte nog av "Luften e fri" och "Hata mig". W-O-W!

"Diamonds are a girls best friend"

Har ett väldigt roligt samarbete tillsammans med Marc Mirren på Instagram, och jag ÄLSKAR deras smycken! Var bara tvungen att visa dom för er här också. Som ni kanske ser så fick jag hem två ringar och ett par örhängen som jag använt väldigt flitigt på sistone. Alla är väldigt vackra!

Photos borrowed from Pinterest

På söndag åker jag till Milano! Jag har aldrig varit där innan så det ska bli hur kul som helst! Jag åker tillsammans med mina två barndomsvänner vars föräldrar är väldigt bra och nära vänner med mina, och om jag känner oss rätt så kommer vi fylla dagarna med mat, sightseeing, shopping, vin och mer mat!

Har ni kanske varit i Milano och sitter på några tips? Typ, vackra ställen att gå till, saker att göra eller dom bästa restaurangerna med godast pizza eller pasta. Isåfall får ni mer än gärna lägga en kommentar eller skicka ett meddelande <3

Leighton Meester poster from Poster Store

Jag har inte hunnit visa er mina nya posters som jag har satt upp i köket, men här har ni ett smakprov.... alltså jag älskar denna bilden på Leighton Meester! Visst är den vacker! Och magisk! Och snygg! Och allt däremellan haha. Jag lovar att jag ska visa er dom andra två i veckan - dom är också grymma!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså har verkligen inte varit så insatt i Molly förut i hennes musik liksom, men daamn vilket bra album hon gjort!! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
malinkirstine
malinkirstine,
Eller hur?! Älskar det! Kram
nouw.com/malinkirstine
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men lägg av vad drömmigt med Milano!!! Njut åt mig med <3
nouw.com/celinelundqvists
malinkirstine
malinkirstine,
Det ska jag verkligen göra <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229