10 SAKER JAG SER FRAMEMOT I VÅR

Herregud vad jag längtar tills våren är här på riktigt. Solen har tittat fram nästan dagligen den senaste veckan och det gör ju en så glad <3 Det finns ju inget härligare än när dagarna blir ljusare och ljusare, och man får avnjuta solens strålar efter månader av mörker haha. Förra året skrev jag ett inlägg med "10 saker jag ser framemot i vår" (läs HÄR, och höst-inlägget HÄR) och jag kör helt enkelt på ett vinnande koncept.

Hoppas ni gillar det och att ni kommer på lite våriga känslor och att ni också får lite inspiration <3

SNITTBLOMMOR I LÄGENHETEN
Yes you heard me. Med våren kommer snittblommor & vackra buketter, och det är precis vad jag vill fylla lägenheten med! Min plan i dagsläget är att bygga ihop en blombukett på snittblommor i plast, just för att undvika att köpa nytt varannan vecka haha.

MIDDAGAR PÅ MAMMA & PAPPAS ALTAN
Finns det egentligen någonting mysigare? Pappa står vid grillen och lagar en beer can chicken, medan jag och mamma har blandat ihop varsin drink som vi dricker antingen i uterummet eller på altanen. Och sedan sitter vi där i solnedgången, äter en god middag, snackar skit och bara myser. Kan nästan känna doften av våren och höra fåglarna kvittra så mycket jag längtar <3

ROADTRIPS
Finns det egentligen en bättre känsla än att sätta sig i en bil, spela riiiiiktigt bra musik och bara köra någonstans? Det är terapi för mig. Jag, mormor och mamma har snackat lite om att dra upp till Ullared och övernatta en natt & jag hoppas verkligen att det blir av i april eller i maj! Så mysigt ju!

KLIPPA MIG
Detta är då ingenting jag har bestämt mig för (än) men ibland får jag upp tankar om att jag ska klippa av mig håret igen. Det är ju lite mer än ett år sedan jag klippte ca. 20 cm av mitt hår och gick från väääääldigt långt till kort hår, och jag börjar både sakna det korta och längta till det långa haha. Jag kanske ska vänta till hösten och göra en större förändring, dvs. färgning också?

BESÖKA ELLEN
Förhoppningsvis åker jag dit i april eller i maj och jag längtar så det knakar! <3

UTESERVERINGAR
Det finns väl egentligen ingen som inte längtar efter detta... tänk att möta upp en vän efter jobbet, dra på en AW, sätta sig på en uteservering på Lilla torg och beställa in en öl medan man kisar av den starka solen <3

JOBBA
Okej allting har alltid varit otroligt roligt på mitt jobb, men det är ännu roligare nu när jag i princip blivit deras INREDARE. Planen är väl att jag ska bli det "ordentligt" längre fram men vi börjar lite smått och ingen är gladare för det än jag! Längtar efter att få gå runt och pilla, duka, ställa fram växter och beställa hem blommor. Det är ju preciiiiis detta jag brinner för!

TRÄNA
Haha ganska kul att sätta detta som en punkt, men jag ser framemot att ta tag i träningen och få in det i mina rutiner! Jag märker att jag mår så himla bättre av att röra på mig & jag inser väl nu att jag också behöver det, blandat med bra sömn, övriga rutiner, mycket skratt (<3) och bra matvanor.

MODET
Äntligen är det snart dags att säga adjö till dom tjocka stickade tröjorna och halsdukarna.... jag ser verkligen framemot att börja bära min trenchcoat, sneakers, klänningar, strumpbyxor, skinnjackan. Okej jag har väl redan börjat lite smått men det ska bli så skönt att slippa klä sig varmt hela tiden haha :)

CYKELRUNDOR
Det är ju faktiskt otroligt mysigt att cykla från punkt A till punkt B, eller bara att ta med sig en picknick och sätta sig i en park eller på stranden. Förra året var jag faktiskt ganska duktig på att cykla i princip överallt (okej nu snackar vi realistiska avstånd haha). Jag väntar bara på lite varmare väder & så måste jag pumpa mitt framhjul haha...

_______________________________________________________________________________

Nu välkomnar jag våren med öppna armar. Ha en fin dag <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja ja jaaaaa! Kan vi få vår nu på en gång eller??? 😍😍😍
nouw.com/matildaberlin